Maandag 30 juni 2025
30 juni 2025 - Westervoort, Nederland
De voorjaarstrip zit erop. Wij rijden naar huis via de Pössl-dealer in Emmerich, want de vliegen hor van de schuifdeur is stukgegaan. De draad is geknapt door de kleine steentjes die in de onderste begeleidingsrail verzameld zijn. Hier verkopen ze alleen nog maar een complete set. Wij rijden daarna naar Zevenaar naar de garage waar we vaker kleinere klusjes laten opknappen. Zij repareren hem ook niet, maar zijn wel bereid om de hor uit te bouwen, zodat Ellen zelf met behulp van een reparatiesetje de hor kan inrijgen en dat zij de hor weer monteren. Dit gaat begin augustus gebeuren. We hebben dit jaar met het weer geboft. Als we in drie-en een halve maand een dag of tien regen hebben gehad, is het veel. We hebben zo’n 2300 km gefietst en met de camper, vanwege het vele op en neer rijden naar het ziekenhuis, 2463 km gereden. Wij hebben weer genoten van het Brabantse land, dat wij nu wel helemaal uitgekamd hebben. Thuisgekomen halen we de spullen eruit die Marianne en Wouter niet meenemen op hun reis met de camper Ierland.

Geniet van de zomer en we zien uit naar jullie volgende reis.